6 superalimente care omoară celulele canceroase. E timpul să începem să le măncăm!

S-a descoperit că aceste 6 superalimente distrug celulele canceroase din corp. Acestea sunt veşti bune pentru că tratamentele convenţionale au unele inconveniente.

Este cunoscut faptul că dacă celulele canceroase nu mai sunt alimentate cu sânge acestea nu mai pot creşte şi dezvolta. Aceste şase alimente au puterea de a stopa alimentarea celulelor canceroase. Iată care sunt:

Turmericul – este foarte renumit în arderea grăsimilor şi distruge celulele canceroase.

Cafeaua şi ceaiul verde – sunt benefice pentru întreaga sănătate a organismului.

Vinul roşu – este bogat în resveratrol, un puternic antioxidant care distruge viruşii, fungii şi bacteriile. Beneficii ale vinului roşu:

  • întăreşte toleranţa glucozei la diabetici
  • creşte performanţa psihică şi mentală
  • elimină radicalii liberi

Puteți bea 225 ml pe zi pentru a asimila cantitatea de resveratrol.

Roşiile – un studiu arată că celor care consumă roşii gătite sau suc de roşii de mai mult de patru ori pe lună le scade riscul de a face cancer de prostată cu 50%. Roşiile au lycopen un anti-angiogenic şi absoarbe grăsimile pe care le duce în tract şi le elimină.

Coacăze şi zmeură – au proprietăţi anti-angiogenice , distrug celulele canceroase, reduc stresul.

Ciocolata neagră – este un dulce sănătos care luptă cu celulele canceroase, îmbunătăţeşte sănătatea inimii, dă bună dispoziţie, reduce stresul şi anxietatea.

Sursa: http://www.sanatoszidezi.ro/2016/07/cancerul-moare-cand-mananci-aceste-6-superalimente-e-timpul-sa-incepi-sa-le-mananci.html?m=1

Posted in Medicină alternativă.