Descoperiri incredibile care vor rescrie istoria României

În zona Olteniei s-a descoperit cea mai veche așezare de bordeie din lume, respectiv 18000 î.Hr. Tot în această zonă s-a descoperit cel mai vechi târnăcop din lume, utilizat la minerit. Cea mai veche scriere din lume a fost descoperită în județul Alba, la Tărtăria.

Pe acest teritoriu a fost inventat arcul, au existat primele furnale și tot aici s-au format primele popoare indo-europene. Traco-dacii reprezintă cea mai veche, mai importantă și răspândită cultură. Aveau peste 200 de triburi. Ei erau răspândiți în toată Europa, ba chiar, și în Africa de Sud. Este vorba despre buri, din care se trăgea însuși Burebista.

Scrisul a apărut mai întâi în spațiul dacic, după care s-a extins în spațiul greco-roman. Traco-dacii au avut cea mai veche agricultură din lume. Ei au fost primii care au utilizat cercul în măsurarea timpului.

Există documente ale istoricilor americani, care au studiat civilizația traco-dacă, în care se spune că Potopul descris în Biblie s-a produs pe malul vestic al Mării Negre. Din păcate, aceste documente au fost ținute departe de ochii specialiștilor români, până în anul 1995, când ele au fost declasificate și date publicității.

Nu întâmplător, în România, se află al doilea Sfinx din lume. În jurul anului 1400 î.Hr., pe acest teritoriu se construiește prima școală din lume, numită Androniconul, unde preoții predau teologia. Conform mărturiilor lui Platon și Socrate, Pitagora și-a completat școala la acești preoți zamolxieni. Conform lui Herodot, cimerienii care locuiau în Moldova de astăzi, au migrat spre Italia, Spania, Anglia, unde au fost cunoscuți sub numele de celți.

Multe documente care făceau referire la această civilizație au dispărut misterios. Jurnalul lui Traian, numit Dacica s-a pierdut. O altă lucrare numită Getica a dispărut misterios. Documentele vremii atestă faptul că traco-dacii trăiau într-o frăție, fiecare căpetenie depunând un jurământ că-și apără teritoriul și bogățiile. Tracii purtau ca semn de recunoaștere coifuri din aur sau argint, gravate cu semne numai de ei cunoscute. Spațiul românesc a fost leagănul unei culturi extraordinare și asta cu 3000 de ani î.Hr.

O civilizație uluitoare despre care se cunoaște prea puțin. Coifurile de aur par a fi primul semn al unei regalități.

Multe din descoperirile arheologice au fost ținute departe de ochii lumii. Să fie o conspirație? Nu se dorește ca noi, românii, să știm cu precizie cine au fost strămoșii noştri și cât de dezvoltată era civilizația lor?

Au fost descoperite cinci coifuri din aur și toate au aceleași însemne încrustate. Coifurile au fost descoperite la sute de kilometrii distanță, unul față de altul, și totuși, asemănările sunt evidente. Ultimul coif a fost descoperit la Porțile de Fier, dar, la scurt timp, a dispărut. Peste câțiva ani, el a fost descoperit într-un muzeu din SUA. Istoria tracilor a fost ascunsă.

Documentele care atestau vechimea și măreția lor au dispărut misterios. Occidentalii au pus umărul la această conspirație. Conform unor istorici istoria ar trebui rescrisă. Înainte ca Roma să ia ființă și Grecia să înflorească, civilizația tracilor stăpânea toate teritoriile actualei Europa.

Vrea cineva să ne fure istoria? De ce nu găsim în cărțile de istorie relatarea acestor vremuri și evenimente? Homer spunea că tracii sunt cei mai înțelepți. Alexander Rodewald, profesor la Hamburg susține că românii sunt descendenții tracilor. O teorie interesantă care a lăsat indiferentă lumea științifică. 

Sursa: http://www.efemeride.ro/descoperiri-incredibile-care-vor-rescrie-istoria-romaniei

Posted in Descoperiri.