Despre iubire

Iubirea necondiţionată este cea mai pură formă de apreciere a divinului din noi şi din tot ceea ce există. Calitatea ei principală? Iubire fără condiţii. Iubire de sine, iubire de semeni, iubire pentru planeta care ne hrăneşte, toate acestea sunt forme ale acestei iubiri. Ideea e să putem iubi o fiinţă dincolo de aparenţe, dincolo de statutul social, dincolo de vârstă. Iubirea începe cu noi, cu fiecare în parte, dacă nu suntem capabili să vedem scânteia divină din noi nu o vom putea vedea nici în cei din jur, ei vor fi invizibili pentru noi.

Totul începe din interiorul nostru. Nu trebuie să mai aşteptăm ca ceilalţi să facă primul pas, haideţi să iubim pe oricine şi orice ne iese în cale, fără să aşteptăm nimic în schimb. Şi ceea ce vom dărui vom primi într-o zi înapoi şi va fi atât de mult încât ne va copleşi. Tot ceea ce dăruim este spre evoluţia noastră spirituală. Egoismul trebuie lăsat deoparte.

Cu atâtea dogme şi reguli impuse de către religiile lumii, adevărata credinţă s-a pierdut în timp şi din păcate am început să ne îndepărtăm de un Dumnezeu care pedepseşte şi de care trebuie să ne fie frică. Am început să nu mai apreciem şi să nu mai înţelegem adevăratele învăţături ale spiritualităţii.

Posted in Evoluţie spirituală.