Secretul dincolo de materie

În acest documentar universul este privit dintr-o perspectivă diferită. Noi percepem mediul înconjurător prin cele 5 simţuri (văz, auz, miros, gust, tactil), iar această percepţie este interpretată apoi de creier, care primeşte doar nişte impulsuri electrice de la organele de simt. În creier se face reconstituirea lumii exterioare pe baza acestor impulsuri, motiv care ne împinge să spunem că totul este o iluzie. La urma urmei aşa şi este, totul ţine de modul în care creierul nostru interpretează aceste semnale electrice, iar dacă un nerv este afectat, aceste semnale nu mai ajung la partea din creier responsabilă cu reconstituirea. Fulminant este modul în care se reconstituie, este de-a dreptul paradoxal, deoarece deşi în creier este întuneric, dacă privim o lumânare, lumina este interpretată că fiind lumină. Chiar dacă în creier este linişte, un sunet perceput din lumea exterioară, devine sunet în creierul nostru.

Creierul este în sine o hologramă care percepe unde de frecvenţe dintr-un domeniu de frecvenţe numit Câmp şi apoi îl traduce ca fiind realitatea fizică exterioară pe care noi o percepem.

Nicola Tesla a spus “Creierul meu este doar un receptor. În Univers există un nucleu de unde noi ne obţinem cunoştinţele, puterea şi inspiraţia. Încă nu am penetrat secretele acestui nucleu, dar ştiu că există.”

Posted in Descoperiri ştiinţifice.