Infinitul – Călătoria supremă

Ce se întâmplă după ce plecăm din această lume? Există viaţă după moarte sau dispărem pentru totdeauna? Acestea sunt întrebările la care încearcă să răspundă acest documentar, cu titlul original Infinity: The Ultimate Trip.

Beneficiind de prezenţa unor cunoscuţi experţi precum Gregg Braden, Dannion Brinkley, Renate Dollinger, John Holland, Robert Thurman sau Brian Weiss, documentarul transmite o notă de speranţa şi de optimism cu privire la cel mai misterios eveniment din viaţa unui om: sfârşitul acestei vieţi şi călătoria spre Lumea de Apoi.

Folosindu-se de imagini ce-ţi taie răsuflarea, filmul prezintă cazuri de moarte clinică şi reîncarnare, subliniind natura noastră infinită. Realizatorii încearcă să ne dezvăluie la ce ne putem aştepta după moarte. Aflăm de câmpul energetic al lumii în care intrăm după ce murim şi se subliniază intens faptul că trecerea la viaţa de apoi trebuie privită cu optimism şi nicidecum cu teamă. Această viaţă, în acest plan, ar trebui privită ca o experienţă a spiritului, a sufletului nostru care este nemuritor. Acesta ar putea fi un motiv extrem de important şi suficient pentru a ne trăi  viaţa cât mai frumos şi armonios cu putinţă, întru evoluţia cu adevărat important, aceea a spiritului.

 

 

Posted in Evoluţie spirituală.