Observatorii OZN

Vaticanul declară: Extratereştrii există şi au fost creaţi de Dumnezeu.

Jose Gabriel Funes, astronomul şef al Vaticanului şi consilierul ştiinţific al Papei Benedict al XVI-lea, a declarat că pot există extratereştrii şi aceştia sunt o parte a creaţiei lui Dumnezeu. Funes spune că nu există niciun conflict între credinţa în Dumnezeu şi posibilitatea ca alte civilizaţii extraterestre să fie mai evoluate decât oamenii, informează Daily Galaxy.

“În opinia mea, această posibilitate există. Nu putem exclude că viaţa s-ar fi putut dezvolta în altă parte. Numărul mare de galaxii, cu propriile lor planete, face posibil acest lucru”, a spus reverendul Funes, directorul Observatorului Vaticanului şi consilierul ştiinţific al Papei Benedict al XVI-lea, într-un interviu acordat ziarului Vaticanului, ‘L’Osservatore Româno’.

Întrebat dacă a făcut referire la fiinţe similare oamenilor sau chiar mai evoluate, el a declarat: “Desigur, într-un Univers atât de mare nu poţi exclude această ipoteză. Aşa cum există o multitudine de creaturi pe Pământ, pot exista alte fiinţe, chiar inteligente, create de Dumnezeu.

Acest lucru nu este în contrast cu credinţa noastră, deoarece nu putem pune limite pe libertatea de creaţie a lui Dumnezeu. De ce nu putem vorbi despre un ‘frate extraterestru’? Ar fi o parte a creaţiei.” (…) “Dumnezeu este creatorul. Ca astronom, voi continua să cred că Dumnezeu este creatorul Universului şi că noi nu suntem produsul a ceva întâmplător, ci copiii unui tată bun, care a avut în minte un proiect de iubire pentru noi toţi”, a declarat Funes.

Vă invităm să urmăriţi un documentar despre numeroasele apariţii OZN înregistrate, marca UFOTV. (Pentru subtitrate în limba română, vă rugăm accesaţi butonul settings/subtitles/romanian.)

Sursa: http://jurnalul.ro/stiri/externe/vatican-extraterestrii-exista-si-au-fost-creati-de-dumnezeu-594856.html

Posted in Viaţa în Univers.