Conspirația pământului plat

Aţi auzit de această teorie? Nu, nu este o glumă. V-aţi întrebat vreodată de ce steagul ONU prezintă planeta sub această formă? 

U.N._Logo

În jurul acestei teorii, s-a format o adevărată comunitate, care în ultimul an se extinde tot mai mult. Înainte de a judeca şi de a comenta această idee vă rugăm să nu uitaţi că adevărul nu se schimbă pentru că este sau nu crezut de marea majoritate a oamenilor. (Giordano Bruno)

Vă invităm să urmăriţi un documentar despre această teorie şi de asemenea să nu încetaţi nicioadată să vă puneţi întrebări. Veţi vedea cum încă există bâjbâieli şi ezitari în răspunsurile comunităţii internaţionale a oamenilor de ştiinţă. Adevărul nu este o axiomă aşa cum generaţii întregi au crezut. Nu, el trebuie sau poate fi demonstrat. Iar dacă nu există explicaţii simple şi pe înţelesul tuturor, atunci adevărul este trunchiat de cele mai multe ori, sau lipseşte cu desăvârşire.

Vă propunem acest subiect nou și extrem de interesant, asupra căruia vom reveni cu diverse materiale interesante care aduc argumente serioase ce susțin această teorie. 

Posted in Conspiraţii.