Dublarea Rezonanței Schumann

În ultima vreme, se vorbeşte despre comprimarea timpului şi despre modul în care noi percepem scurtarea duratei unei zile. Ce legătură are această cu rezonanţa Schumann?

Cercetătorii geofizicieni au stabilit o relaţie directă între creşterea rezonanţei Schumann şi scurtarea timpului perceput prin simţuri de către oameni.

Rezonanţa Schuman (RS) este definită ca un set de vârfuri de spectru în frecvenţa extem de redusă a spectrului de câmp electromagnetic al Pământului (conform Wikipedia).

Rezonanţele Schumann sunt rezonanţele electromagentice globale, exercitate de descărcările fulgerelor în cavitatea formată de suprafaţă Pământului şi ionosferă. Acest fenomen global este numit după fizicianul Winfried Otto Schumann, care a prezis-o matematic în anul 1952. Rezonanţa Schumann apare datorită faptului că spaţiul dintre suprafaţă Pământului şi ionosferă acţionează ca un spaţiu închis.

Vibraţiile naturale ale Frecvenţei Schumann, sunt de 7,8 cicli pe secundă, ele manifestându-se în cavitatea de rezonanţă dintre suprafaţa planetei şi baza ionosferei, care este situată la altitudinea de 60-80 de km.  Accelerarea acestei frecvente, este un fenomen ce interferează cu bioritmurile cerebrale umane şi afectează procesele de generare a undelelor celebrale, reglării homeostaziei şi a proceselor de vindecarie, abilităţilor extrasenzoriale ale individului şi perceperea subiectivă a trecerii timpului.

Din cauza deteriorării sistematice a echilibtrului energetic al ionosterei cu radiaţii electromagnetice emise de miile de instalaţii tehnologice terestre, şi a celor instalate pe orbite extraterestre, inclusiv cele de experimente militare, şi nu în ultimul rând, şi din cauza creşterii activităţii solare, rezonanţa Schumann a ajuns la frecvenţa medie de 12 Hz şi este în continuă creştere. Din cauza acestui fenomen, începând cu mijlocul anilor’70 are loc o bulversare a bioritmurilor circadiene cerebrale umane şi animale. Aşa am ajuns ca în prezent să trăim subiectiv durata unei zile în aproximativ 16 ore în loc de 24 de ore.

Creşterea frecvenţei Schuman, care a ajuns acum câteva luni la valoarea de 16,5 poate fi un semn că şi Pământul însuşi se schimbă… el accelerează, la propriu!

De ce este important numărul 16,5?

16.5, 33, 66, 132, 264…. toate aceste numere sunt armonice ale tonului ”Solfegio” 528, care este frecvenţa exactă folosită de biochimiştii geneticieni pentru a repara ADN-ul deteriorat – tiparul genetic pe care se bazează viaţa. Dar ce sunt aceste frecvențe intitulate ”Solfegio”?

În trecut existau 6 note muzicale de bază cu o frecvenţă specifică pentru fiecare sunet care se foloseau în cântecele Gregoriene, un gen muzical liturgic utilizat în cultul creştin catolic, în special într-un imn închinat Sfântului Ioan Botezătorul.

Studii recente făcute de dr. Leonard G. Horowitz şi dr. Joseph Puleo vorbesc detaliat despre descoperirea şi puterea acestor frecvențe sacre (fiecare dintre ele având un efect terapeutic asupra celor care le ascultă). Astfel, notele originale ”Solfeggio” sunt:

  1. Ut = 396 Hz = (Eliberează frica şi vina)
  2. Re = 417 Hz = (Dezleagă situaţii şi aduce schimbări în bine)
  3. Mi = 528 Hz = (Repara ADN-ul, transformă şi aduce miracole)
  4. Fa = 639 Hz = (Ajută în relaţiile dintre oameni)
  5. Sol = 741 Hz = (Trezeşte, amplifică intuiţia)
  6. La = 852 Hz = (Restaurează ordinea spirituală)

Dacă frecvenţa Schumann rezonează la o gama armonică de 528 de Hz – frecvenţa folosită de oamenii de ştiinţă pentru a repara ADN-ul deteriorat – aceasta ar sugera că ADN-ul nostru s-ar putea el însuşi repara chiar acum. Poate că schimbările vibraţiilor armonice ale Pământului în gama acestei frecvente (528), reprezintă startul de pornire al reactivării ADN-ul nostru, pentru a ne putea sincroniza cu ea, în ceea ce se numeşte procesul de ascensiune sau de creştere a frecvenţei vibraționale.

În încheiere, vă prezentăm un fragment din cartea vindecătorului Malcolm Bell – „Călăreţul din Ceaţă” care consolidează ideea conexiunii intrinsece dintre toate fiinţele umane şi planetă Pământ:

“Omul este format din cinci corpuri: fizic, mental, emoţional, spiritual, şi sinele superior. Orice schimbare în câmpul energetic al Pământului afectează toate cele cinci corpuri, deci toate cele cinci trebuiesc realiniate – ajustate, în creşteri în funcţie de diversele fluctuaţii ale energie în curs – şi readuse în echilibru şi armonie. Pe scurt, simptomele pe care oamenii le-au experimentat au fost răspunsul organismului la vibraţia schimbării. Organismul se luptă pentru a se adapta la noile şi ridicatele niveluri de energie anterior necunoscute şi niciodată înainte întâlnite. Momente precum acesta ne sunt necunoscute, organismul caută prin bazele de date ale amprentelor sale străvechi din memoria tribală şi genetică, în încercarea de a găsi un model preexistent la care să se alinieze. Negăsind niciunul, trebuie acum să iniţieze un Program critic alternativ de dezvoltare şi implementare a unui tipar adecvat precis şi compatibil de energia. În timpul acestui proces, toate cele cinci corpuri suferă disconfort şi confuzie.”

Cele mai multe şi mai variate simptome pe care oamenii le-au experimentat în ultimii ani, pe măsură ce trupurile lor încearcă să se alinieze la uriaşa „Schimbare dintre Ere” care este în curs de desfăşurare, au devenit atât de răspândite încât au fost denumite „Simptomele Ascensiunii”.

Deci, nu intraţi în panică dacă vă simtititi obosiţi, epuizaţi, ameţiţi, confuzi sau deprimaţi – nu sunteţi singurii! În timp ce Pământul continuă să îşi înalte vibraţiile la frecvențele dimensionale ale Noului Pământ, Soarele nostru ne asistă şi el, trimiţându-ne încărcături masive de radiaţii intense aproape zilnic acum, astfel vă adaptaţi în mod instinctiv şi încercaţi să vă acordaţi vibraţiilor sale, aşa încât să puteţi călători împreună cu ea pe calea Ascensiunii.

Sursa: http://www.adanima.org/dublarea-rezonantei-schumann-si-fenomenul-de-ascensiune/

Posted in Noi descoperiri.