Illuminati – Previziuni

“Suntem recunoscători: Washington Post, New York Times, Time Magazine şi altor mari publicaţii ale căror directori au participat la întâlnirile noastre şi au păstrat discreţia şi şi-au ţinut promisiunile timp de aproape 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi să ne dezvoltăm planul pentru omenire, dacă am fi fost în lumina reflectoarelor şi în vizorul publicităţii pe parcursul acestor ani. Însă, treaba noastră de-abia de-acum încolo devine din ce în ce mai sofisticată şi suntem pregătiţi să ne îndreptăm către un guvern mondial.” – fragment din discursul lui David Rockefeller cu ocazia întâlnirii Comisiei Trilaterale din iunie 1991.

Au trecut 23 de ani de la rostirea acestor cuvinte. Nu vi se pare că au făcut suficienţi paşi în această direcţie?

La ora actuală, oamenii din tot mai multe ţări, încep deja să înţeleagă din ce în ce mai bine că se află de mai mulţi ani sub un mârşav şi viclean atac chimic ce face parte dintr-o operaţiune de ucidere lentă prin intermediul alimentelor ce sunt pline de substanţe chimice nocive, de aditivi ce le distrug imunitatea şi sănătatea. Actualmente se ştie că unele toxine mortale şi extrem de periculoase, printre care amintim aspartamul, fluorul (ce este omniprezent în apa de la robinet precum şi în pasta de dinţi), organismele modificate genetic, impregnarea cu mercur a multor produse alimentare, prezenţa în legume şi în fructe, în cantităţi uriaşe a pesticidelor, speciile ce sunt aberant încrucişate, produsul toxic bisphenol A (BPA), bizarii compuşi plastici profund toxici ce sunt introduşi în carne, nocivul sirop de porumb care prezintă o concentraţie excesivă în fructoză, carnea clonată, hormonul toxic de creştere rBGH care este folosit intensiv în cadrul procesului de creştere a bovinelor, precum şi noile specii care au fost modificate genetic – toate acestea sunt deja prezente în mediul înconjurător şi în dietele noastre. Scopul nerecunoscut public al acestor ucigaşi în masă este de fapt reducerea drastică a populaţiei de la 7 miliarde, la maxim 500 de milioane de oameni.

Mai mult decât atât, ca o culme a cinismului lor criminal, ei şi-au creat chiar un monument de granit denumit Georgia Guidestones. Supra numit şi Stonehenge-ul American, monumetul se află în Elbert County, Georgia şi are inscripţionate 10 porunci în 8 limbi moderne precum şi mesaje în 4 limbi antice: babiloniană, greacă veche, sanscrită şi hieroglife egiptene.

Posted in Conspiraţii.