Misterele Incașe

Ați dori să aflați misterele civilizației Incașe și ale construcției minunatului oraș Machu Picchu? Și noi am dori! Este incredibil cum în era modernă, dispunând de noi tehnologii, precum și de o vastă comunitate a oamenilor de știință, marile mistere rămân încă neelucidate iar răspunsurile la întrebările importante legate de istorie, sunt exclusiv presupuneri sau probabilități.

“Este inexplicabil cum un popor care nu cunoștea uneltele din fier sau care nu descoperise roata, a putut crea o asemenea capodoperă.” – aceasta este premiza de la care comunitatea oficială a oamenilor de știință pornește studiul și cercetarea orașului Machu Picchu.

Deși nu este nimic amuzant, vă invităm ca pe parcursul urmăririi acestui documentar, să încercați să numărați de câte ori auziți termenii: credem, presupunem, poate că, probabil, etc. Exceptând lipsa unor concluzii științifice exacte vă invităm totuși să faceți cunoștință cu grandoarea și măreția unei alte civilizații  distruse de “lumea civilizată europeană”, despre care nu știm mai nimic. 

Posted in Culturi.