Teoria Pământului plat – conspirație sau adevăr ascuns?

Da, este incredibil că dezbatem acest subiect în anul de graţie 2015 însă cu cât echipa noastră a studiat mai mult această conspiraţie, cu atât a devenit mai interesantă. Trăim în era marilor descoperiri, a marilor dezvăluiri, în era Adevărului care iese la iveală indiferent dacă acest lucru este sau nu pe placul celor care au crezut că planurile lor de dominaţie a întregii lumi (prin îndoctrinare şi manipulare) sunt pe cale să se şi înfăptuiască. Adevărul este întotdeauna mult mai simplu decât pare și ar trebui să poată fi explicat  pe înţelesul tuturor. Nu, nu trebuie să devii doctor în astrofizică sau în orice alt domeniu ştiinţific pentru a înţelege şi a cunoaşte mediul înconjurător. Această propagandă a fost formatată tot de către marile societăţi secrete care conduc lumea, folosindu-se exclusiv de cunoştinţe generale care nouă, „muritorilor”de rând ne-au fost ascunse.  Suntem prea mici,  prea neajutoraţi, prea slabi pentru a lua decizii în ceea ce priveşte viaţa noastră. Trebuie să fim conduşi şi ghidaţi eventual de către marii cunoscători ai Adevarurului. Şi ce anume nu înţelegem sau pentru ce nu există explicaţii logice, vom inventa termeni precum: mistere, miracole sau minuni (deşi nu trebuie şi nu are ce să caute nimic spiritual în acest subiect).

Să ne dedicăm vieţile cercetării şi eventual să facem tot ce se poate ştiinţific posibil să dovedim şi să demonstrăm că nu există nici un Dumnezeu, nici un Bine sau Adevăr suprem. Nu, totul este relativ. Atât de „relativ” încât numai câţiva au dreptul „divin” de a cunoaşte marile secrete ale lumii. Restul? Să îşi vadă de treburile şi micimea lor şi să muncească.

Ei bine, există o generaţie care nu se mai mulţumeşte cu răspunsuri trunchiate şi care cere explicaţii simple şi pe înţelesul lor pentru tot ceea ce reprezintă această lume. Tot ei sunt determinaţi să-şi găsească şi răspunsurile.

Iată aici câteva dintre întrebările pe care le ridică această teorie a Pământului plat:

Ce şi mai ales cât ştim despre programele spaţiale? Câte poze originale (nu compozituri) făcute din spaţiu, există cu planetă noastră? Când şi de ce a fost creată NASA? Ce ştim despre Amiralul Byrd şi expediţiile sale din Antarctica? Ce anume presupune Tratatul Antarctica si cand a fost adoptat? Stiti cati exploratori independenti si oameni de stiinta (neprimiti in Comunitatea oficiala)  au incercat sa travesrseze Antarctica sau sa o studieze  cu si din fonduri proprii? Cand s-a infiintat Organizatia Natiunilor Unite si ce anume reprezinta simbolul ales sa o reprezinte? Când a fost construit primul satelit si din ce material? Din câte straturi este formată atmosfera Pământului ? Ce ştim despre ionosferă? Dar despre Termosferă? Ce variaţii de temperaturi există în straturile atmosferei? Până la ce altitudine zboară avioanele? La ce temperaturi se topesc metalele existente pe Pământ (inclusiv aliajele)? De ce există atâtea cabluri (mai ales îngropate, inclusiv cele inter oceanice) şi antene pe Pământ? Ce ştim despre undele radio? Dar despre fibră optică? Ştim cum funcţionează antenele de satelit? Ce inseamna Wi-Fi?

Nu aşteptăm răspunsuri din partea dumneavoastră. Acestea sunt doar câteva exemple de întrebări pe care şi le-au pus creatorii acestei teorii bulversante. Noi nu facem aici nimic mai mult decât să vă prezentăm o parte din răspunsurile studiate şi date de ei. Sperăm să ne înţelegeţi încă de la început. Si pentru ca in ultima perioada a inceput sa apara un interes deosebit pentru acest subiect, bineinteles ca s-a inceput  si o campanie de dezinformare pentru a bulversa si a induce in eroare orice persoana curioasa. 

Menţionăm că nu dorim să intrăm în polemici cu cei ce urmaresc site-ului nostru de informare. Această teorie este tratată ca o teorie a conspiraţiei, cel puţin deocamdată.

Dacă acest subiect v-a trezit interesul, vă invităm să urmăriţi un  film realizat de un reprezentant al acestei generaţii care s-a hotărât să studieze aprofundat acest subiect controversat al Pământului plat.  Dacă dezvăluim şi demontăm prin dovezi simple toate teoriile cu care au fost şi încă sunt îndoctrinate generaţii întregi, în timp toate secretele acestor organizatii  vor ieşi la iveală. De aceea vă amintim înca o dată şi pe această cale, să nu încetaţi să vă puneţi întrebări şi să nu vă mulţumiţi cu respunsuri evazive. Cercetaţi, studiaţi, citiţi, întrebaţi! Cunoaşterea este calea spre eliberare!

Indiciul 1

Indiciul 2

Indiciul 3

Indiciul 4

Indiciul 5

Indiciul 6 

Indiciul 7 

Indiciul 8

Indiciul 9

Indiciul 10 

Indiciul 11

Posted in Conspiraţii.