Despre noi

Noi Schimbăm România este o asociaţie non profit. Scopul nostru este trezirea conştiinţei umane a poporului român printr-o informare coerentă asupra unor subiecte de interes general.

În ultimele decenii şi în special în ultimii ani, au avut loc tot mai multe descoperiri ştiinţifice menite să ne schimbe percepţia despre lumea în care trăim şi să ne ofere o nouă perspectivă.

Nu toată lumea are timpul sau posibilitatea să acceseze diversele opinii despre aceste schimbări care ne pot influenţa pe noi toţi, fie că le stim şi le acceptăm, fie că nu. Noi nu ne propunem să tragem concluzii ci vă invităm să regasiti pe site-ul nostru filme documentare, cărţi şi articole culese din surse de informare alternativă care abordează subiecte legate de: istorie, religiile omenirii, culturi, descoperiri ştiinţifice, fizică, matematică, medicină alternativă, psihologie, evoluţie spirituală, filosofie, mister şi paranormal, macro şi microcosmos.

Pentru că informaţiile sunt dispersate pe diverse medii mai mult sau mai puţin cunoscute, noi ne propunem să punem la dispoziţia cititorilor materiale cât mai actuale din diferite surse, din domenii precum: Omul, România, Pământul, Universul.

De ce am ales aceste domenii atât de ample? Pentru că exista o legatură inseparabilă între aceste subiecte primordiale. De asemenea, exista o imagine completă despre TOT pe care, împreună cu voi o vom descoperi. Vom încerca aici doar să adunam piesele puzzle-ului şi să vi le prezentăm.

În continuare, ne dorim să găsim împreună răspunsuri la întrebările pe care mai devreme sau mai târziu ni le punem toţi: Cine sunt? De unde vin? Care este scopul meu pe Pământ? Cum sau Cine a creat Universul? Numai informându-ne vom realiza cât de puţine lucruri ştim cu adevărat şi cât de controversate sunt răspunsurile la aceste întrebări, chiar şi în secolul XXI.

Pe baza informaţiilor pe care le veţi găsi pe acest site, veţi descoperi fiecare în parte opinii variate şi veţi realiza că lista întrebărilor se prelungeşte cu altele noi, de genul: Ce este cu adevărat important pentru mine? Ce pot face pentru cei din jurul meu? Ce reprezint eu în Univers? Ce impact au deciziile mele asupra societăţii?

Sperăm ca aceste materiale să contribuie la dorinţa generală de a îmbunătăţi imaginea României în Europa şi în lume, prin  schimbarea propriei percepţii despre ţara în care ne-am născut,  aflarea identităţii noaste ca popor şi de ce nu, redobândirea mândriei de a face parte din el.

Acesta reprezintă un început şi sperăm că în strânsă colaborare cu voi, în funcţie de solicitările voastre, să putem extinde subiectele abordate.

Pornind de la afirmaţia lui Nicolae Iorga, Un popor care nu îşi cunoaşte istoria, este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii, ajungem la concluzia că informarea este o condiţie esenţială în dezvoltarea fiecăruia dintre noi.

Aşadar, haideţi să citim, să studiem şi să nu încetăm niciodată să ne punem întrebari! Numai împreună vom reusi să trezim conştiinţa colectivă şi vom schimba cu adevărat România!

 

Echipa Noi Schimbăm România