Câteva descoperiri ULUITOARE din România despre care nu vorbeşte nimeni

Mai jos vă prezentăm câteva dintre cele mai mari  enigme legate de spaţiul românesc – descoperiri absolut şocante şi incredibile, însă… unele dintre ele chiar recunoscute ca atare de cercetători şi oameni de ştiinţă de pe mapamond.

De ce nu se vorbeşte despre ele aşa cum s-ar cuveni? Aici este o cu totul altă problemă. Aşadar, cine va dori să creadă va crede, cine nu, poate să ia în seama doar cu titlu informativ aspecte referitoare la unele dintre aceste „minuni”.

 

– Cel mai vechi schelet de humanoid cunoscut la ora actuală a fost găsit în Vâlcea, supranumit „pescarul de la lacul Getic”, fiind datat la 1 milion de ani.

 

– O civilizaţie străveche, mai veche cu 1000 de ani decât cea sumeriană, este localizată în estul ţării, la Cucuteni.

 

– Tăbliţele cu scrierea de la Tărtăria (reale şi autentificate ca atare) sunt cu 1000 de ani mai vechi decât cele sumeriene.

 

– Tăbliţele din Munţii Neamţului, de asemenea, sunt mai vechi decât tăbliţele sumeriene cu 1000 de ani.

 

– Descoperirea din Masivul Şureanu, din 1990 – când s-a găsit un munte ticsit cu filoane de aur pur, de un metru lungime; lucru altfel inexistent pe planetă, căci aurul se găseşte numai în formă de minereu combinat cu alte nemetale, nu şi în formă pură desăvârşită. Se crede că dacii cunoaşteau taina spirituală a aurului, care este de fapt o lumina condensată.

 

– O descoperire în Masivul Bucegi, din anul 2003 – 11 august: americanii şi românii pătrund sub masivul Bucegi şi descoperă o aşa-zisă sală a proiecţiilor cu holograme care au arătat istoria adevărată a Terrei şi de asemenea descoperă „amforă cu aur monoatomic”, care duce la o inimaginabilă longevitate (o persoană poate trăi mii de ani în acelaşi corp fizic, dacă ar consuma aşa ceva în anumite perioade precis stabilite).

 

– Cel mai vechi cuptor de pe această planetă, pentru topit metale, s-a găsit la Câmpeni; a fost atestat şi vârsta evaluată la aproximativ 6000 de ani î.e.n.

 

– La Sarmizegetusa – alt loc special, conform celor de la BBC – s-ar afla nişte artefacte fabuloase sub amplasamentul cetăţii (arhiva atlanţilor!?).

 

– Artefactul de sub Masivul Ceahlău. Conform autorului Radu Cinamar, sub Ceahlău s-ar află un artefact similar celui din Bucegi.

 

– Pădurea Baciu, de lângă Cluj-Napoca, este considerată „cea mai paranormală”, de altfel despre ea cunoscându-se pretutindeni în lume multe detalii şocante.

Spuneam că există şi puncte de vedere legate de astfel de descoperiri uluitoare, care aparţin unor oameni de ştiinţă străini cunoscuţi în întreaga lume. Iată două citate din aprecierile unor personalităţi străine din lumea cercetării istorice, despre neamul românesc!

 

– „Civilizaţia s-a născut acolo unde trăieşte astăzi poporul român… raspandindu-se apoi atât spre Răsărit, cât şi spre Apus(…) acum 13-15 mii de ani!” – William Schiller, arheolog american.

 

– „Carpaţii se află într-o regiune a lumii unde este situat centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute la ora actuală.” – dr. Daniel Ruzo, arheolog peruan.

 

Încet, încet, se pare că totuşi cercetătorii istorici mondiali recunosc, mulţi chiar în mod explicit, că primele fiinţe umane au existat în Transilvania, cum susţine un document aflat în Biblioteca din Viena, despre trecutul fabulos al acestui teritoriu din spaţiul numit şi carpato-danubiano-pontic.

Sursa: http://m.obiectiv.info/article/27950

Posted in Descoperiri.