Noua Ordine Mondială – O istorie de 6000 de ani

Noua Ordine Mondială (NOM) este planul pe care Illuminati vrea să-l realizeze pe această planetă. Acest plan prevede crearea Statului Planetar Unic condus de un Guvern Unic, având o armată unică, o monedă unică, o religie unică şi un conducător unic cu puteri depline.

În viziunea Illuminati populaţia acestei “Republici Planetare” va fi atent supravegheată prin introducerea unor CIP-uri în corp. Astfel, nimeni nu se va mai putea opune unui astfel de regim absolut, pe lângă care nazismul pare că a fost doar o joacă de copii. Pentru elita cabalei care ar vrea să guverneze această planetă, cele 7 miliarde de oameni ar fi mult prea mulţi, de aceea ei au concluzionat că populaţia globului trebuie redusă la doar maxim 1 miliard de locuitori. În acest sens, s-au conceput în laborator viruşi letali (întrucât războaiele nu şi-au atins scopul scontat în această direcţie) cum ar fi SIDA, Ebola, SARS, Gripa Aviară, etc. Există chiar oameni de ştiinţă şi sociologi care lucrează pentru această Nouă Ordine Mondială (NOM) şi care cred sincer şi cu tărie în această utopie, aşa cum mulţi intelectuali au crezut sincer în utopia comunistă sau în cea nazistă.

Noua Ordine Mondială (New World Order – NWO), despre care au vorbit nenumăraţi preşedinţi de stat printre care şi Bush, Gorbaciov şi chiar Băsescu, vizează prin urmare legarea şi anihilarea suveranităţii naţiunilor şi încearcă aducerea lor sub o autoritate centrală mondială, care va fi alcătuită numai din ” cei luminaţi”. Istoria NOM este lungă şi complexă aşa cum sunt de altfel şi scopurile sale exacte.

Deşi nu este subtitrat, merită să urmăriţi acest documentar extrem de bine realizat, cu adevărat revelator pentru pasionaţii de istoria lumii.

Posted in Conspiraţii.