Epidemia silenţioasă. Povestea nespusă a vaccinurilor.

Medicina convenţională a prezentat dintotdeuna descoperirea noilor vaccinuri ca pe nişte miracole ale medicinei moderne. Se pretinde faptul că s-a dovedit până în prezent că vaccinurile au prevenit şi eradicat nenumărate boli. Ni se spune încontinuu că vaccinurile sunt eficiente şi că nu ne vom putea întări sistemul imunitar decât în condiţiile în care un număr tot mai ridicat al populaţiei globului va fi vaccinat.

Există şi dovezi ştiinţifice exacte care să susţină cu adevărat aceste teorii? În ziua de azi, în ţările cu un nivel de trai ridicat, în mod special în Statele Unite ale Americii, există o statistică fără precedent în istoria recentă a umanităţii de cazuri multiple de copii vaccinaţi şi extrem de bolnavi (deficienţe de creştere şi chiar dezvoltare neuro-pshiho-motorie, diabet, astm, alergii, boli autoimune, etc.) Totodată numărul de vaccinuri este în continuă creştere fără ca măcar să se analizeze din punct de vedere ştiinţific şi medical cauza şi rata îmbolnăvirilor. În principal ni se cere să mergem pe încredere, încredere în sistemul medical actual, pentru că alte explicaţii clare şi sigure nu ni se oferă.

Acest documentar realizat de către premiatul regizor Gary Null, este primul film de gen care investighează această controversă.

Posted in Medicină alternativă.