Uleiul natural de morcovi, vindecă vergeturile, bătăturile și psoriazisul

Uleiul din seminţe de morcovi este un ulei despre care se spune că face minuni atât pentru frumuseţe, cât şi pentru sănătate. Bogat în antioxidanţi şi vitamina A, acest ulei poate preveni cancerul, poate calma durerile intestinale sau îţi poate hidrata în profunzime pielea. Vă invit să descoperiți şi alte întrebuinţări ale acestui produs miraculous.

Poate vindeca infecţiile
Datorită proprietăţilor sale antibacteriene, acest tip de ulei poate ajuta la cicatrizarea rănilor, dar şi la vindecarea infecţiilor.

Te poate scăpa de răceală şi gripă
Tusea, febra, durerile în gât, toate pot fi ameliorate cu ajutorul consumului de ulei din seminţe de morcov.

Poate ameliora diverse afecţiuni ale pielii
Dacă suferi de psoriazis, mâncărimi, bătături sau alte probleme ale pielii, uleiul din seminţe de morcov este extrem de eficient în ameliorarea simptomelor.

Previne îmbătrânirea pielii
Antioxidanţii din acest ulei sunt într-atât de puternici, încât hidratează şi repară pielea, redându-i elasticitatea şi ajutând-o să rămână frumoasă, în ciuda trecerii timpului.

Ajută la eliminarea gazelor intestinale
Proprietăţile pe care uleiul din sâmburi de morcov le are sunt eficiente şi pentru eliminarea gazelor intestinale. Cu doar o linguriţă pe zi, acest ulei menţine sănătos sistemul digestiv.

Ajută la estomparea vergeturilor
Fiind foarte hidratant şi bogat în antioxidanţi, uleiul din seminţe de morcov te poate ajuta să scapi parţial de inesteticele vergeturi. Masajul regulat cu acest tip de ulei îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi elimină riscul de apariţie a vergeturilor noi.

Protejează împotriva razelor soarelui şi fixează bronzul
Uleiul din seminţe de morcov se transformă într-o peliculă protectoare împotriva razelor solare, odată aplicat pe piele. De asemenea, el ajută şi la menţinerea pentru o durată mai lungă a bronzului.

Sursa: http://onlinereport.ro/singurul-ulei-natural-care-vindeca-vergeturile-bataturile-si-psoriazisul/

Posted in Medicină alternativă.